Slide

Despre inchiriere barca

Suntem o echipa pasionata de aventura, explorare si petrecerea timpului liber alaturi de prieteni in cele mai frumoase locuri ale Romaniei.

Suntem atrasi in mod constant de delta Dunarii si in calatoriile noastre ne-am intalnit cu multe persoane ce nu doreau excursii organizate si vroiau sa se bucure de linistea deltei pe canale mai putin circulate. Desigur, singurele modalitati de a realiza asta erau sa-si cumpere o ambarcatiune sau sa inchirieze o barca. Cum achizitia unei barci este destul de costisitoare si necesita ingrijire si parcarea ei, nu multe persoane vor sa fie atat de implicati financiar in acest tip de agrement, prin urmare cea mai buna solutie pentru aceste persoane este sa inchirieze o barca.

Noi propunem cateva modele de barci spre inchiriat care satisfac mai multe tipuri de nevoi cand vine vorba de pescuit si de plimbari cu barca pe orice luciu de apa (delta Dunarii, lacuri, Dunare etc).

Aveti posibilitatea de a inchiria ambarcatiuni mici ce nu necesita sofer de tipul unui caiac sau aveti posibilitatea de inchiriere barca cu sofer ce va sta la dispozitie intreaga perioada incare vreti sa va plimbati cu barca.

Translate ยป